Cu mǎrțișoare, zậmbete, flori, expoziții, cu multǎ dǎruire și cǎldurǎ sufleteascǎ, membrii Asociației Romậnia Levant au ȋntậmpinat primǎvara, poate cel mai frumos anotimp al anului, cậnd se naște iar pǎmậntul, se nasc iar bucurii. Copiii noștri au prezentat ȋn desenele lor o primavarǎ ȋmbrǎcatǎ ȋn haine vii, cu ștergare, vase și costume populare romậnești, o primǎvarǎ venitǎ din adậncimi de soare, cu alai de flori, care poposește pe plaiul mioritic ȋn fiecare an, aducậnd o simfonie de culore și miresme.

Culorile curcubeului, cậntecul și poezia le-au folosit pentru a-și exprima dragostea nețǎrmuritǎ pentru cea care le-a dǎruit lumina vieții – Mama, cea care întruchipează dragostea nesfârşită, căldura şi zâmbetul, bunătatea şi iertarea, povaţa şi exemplul.

Și pentru cǎ este luna Martie, cinstim renașterea, frumusețea, cinstim Femeia. Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, Asociația Romậnia Levant ȋmpreunǎ cu Ambasada Romậniei din Liban, au organizat un eveniment special dedicat ȋn exclusivitate femeilor la care au participat membrii ai asociației și invitați libanezi. Cu aceastǎ ocazie, aducem mulțumirile noastre Dnei. LAURA MIRCEA, Ministru Consilier la Ambasada Romậniei din Liban pentru sprijinul, susținerea și ajutorul acordat.

Ȋn aceastǎ primǎvarǎ, Asociația Romậnia Levant va organiza evenimente cu ocazia Zilelor Francofoniei ȋn Liban și se pregǎtește pentru ȋntậmpinarea Sǎrbǎtorilor Pacale.

Orient Romậnesc, martie,2019