Magia sărbătorilor de iarnă nu a ocolit Tunisul, iar fericirea, libertatea şi liniştea sufletească sunt întotdeauna atinse dacă le oferim altcuiva şi acest lucru îl face domnul ambasador Dan Stoenescu: oferă din ceea ce este el, nouă. 

După  comemorarea fastuoasă a Marii Uniri, ambasada României la Tunis , în cadrul proiectului „Şcoala de duminică”, atît împreună cu părinții şi copiii diasporei româneşti cît şi cu cetățenii tunisieni,  a sărbătorit Crăciunul, amintindu-ne de anii copilăriei, de emoția aşteptării împodobirii bradului, de feeria iernii.

Nu au lipsit globurile colorate, bunătățile tradiționale, podoabele strălucitoare şi festive şi evident, prezența lui Moş Crăciun, moment mult aşteptat de către noi toți, plin de căldură şi bucurie, iar ochii copiilor noştri ne-au încălzit sufletele cu veselia şi tinerețea lor.
Atîta timp cît diaspora română din Tunis va concepe că nici un om nu este o insulă, nu există de unul singur,fiecare om este o bucată de continent, o parte din mulțime, destinul va fi de partea noastră, aşa cum acesta nu este o chestiune de şansă este o chestiune de alegere: nu este un lucru ce trebuie aşteptat , este un lucru ce trebuie realizat.

LA MULȚI ANI ROMÂNI DE PRETUTINDENI,

SĂRBĂTORI FERICITE ŞI UN AN NOU DE POVESTE!