Rexlibris Media Group

 

CREDINȚA ÎN DUMNEZEU

NE ADUCE PACE ȘI LINIȘTE ÎN SUFLET

 

Venirea în România a Sanctității sale, Papa FRANCISC, ne-a adus în suflete bucuria și speranța unei concordii frățești între toți oamenii care locuiesc în plaiul sfânt „grădina maicii domnuluinume dat țării noastre de către papa Paul al II-le, cu douăzeci de ani în urmă. Înțelegerea și iubirea între semeni este puntea ce leagă inimile tuturor oamenilor care-L slujesc și-l iubesc pe IISUS CRISTOS.

 

Maestrul Gheorghe Zamfir a transmis un mesaj plin de patos:

„Am regăsit Iașul în strai de sărbătoare și o bucurie imensă a inundat sufletele celor prezenți, cu ocazia vizitei Sanctității Sale, Papa Francisc. Mulțumesc domnului primar Mihai Chirica, pentru atenția acordată și pentru efortul de a fi totul la înălțimea așteptărilor. Dumneavoastră, celor care ați înfruntat vremea și ați așteptat cu multă răbdare momentul artistic, susținut alături de soprana Rodica Anghelescu acompaniați fiind de Orchestra Metropolitană București, sub bagheta inegalabilului dirijor Daniel Jinga, vă mulțumesc nespus! Astfel am retrăit bucuria de a fi împreună! Dumnezeu să ne ajute!”

 

Soprana RODICA GABRIELA ANGHELESCU,

care a cântat la Iași în cinstea Sanctității Sale Papa FRANCISC, a spus cu bucurie și recunoștință: spus cu bucurie și recunoștință:

„Am fost onorată și fericită că bunul Dumnezeu a îngăduit din nou să fiu invitată în concertul extraordinar susținut de maestrul GHEORGHE ZAMFIR la Iași, în seara de 1 iunie 2019, cu prilejul vizitei în România a Sanctității Sale Papa FRANCISC. Sunt fericită că am cântat sub bagheta dirijorul DANIEL JINGA si orchestra simfonică Metropolitană! Am interpretat: „AVE MARIA” – Gheorghe Zamfir „PANIS ANGELICUS” – Cezare Franck
„COPACUL” – Jolt Kerestely, versuri: Octavian Dumitru