Grow Alliance este titlul englezesc al unei colaborǎri 100% romậnești.
Ȋmpreunǎ cu Aura Imbarus, ne propunem sǎ atragem atenția la nivel internațional asupra valorilor romậnești, atật ȋn plan cultural, cật și ca reușite pe diferite paliere profesionale.              (Aura Imbarus este educator, vorbitor de carierǎ și autor al unui memoriu aclamat de critica de specialitate, propusǎ pentru Premiul Pulitzer si best-seller pe Amazon – Ieșind din noaptea Transilvaniei, o poveste despre tiranie, libertate, iubire și identitate.)
Grow Alliance este un concept de eveniment ce va avea loc anual, debutậnd ȋn 2020 ȋn Marrakech. Sub egida GA,respectiv a organizatorilor ce reprezinta See Beyond Media și Asociația Marocano-Romậna de Parteneriat, evenimentul va putea fi gǎzduit anual și ȋn alte țǎri,ȋn funcție de comunitatatea de romậni existentǎ local ce va deveni astfel partener punctual.
Organizat la finalul lunii noiembrie 2020 la Marrakech, Grow Alliance este construit pe trei paliere, reunite sub sloganul: ‘Inspire globally, act locally”. Cele trei axe ȋn jurul cǎrora vor fi construite tematicile pentru 2020 sunt:
1.Business ( toate domeniile)
2.Sǎnǎtate ( medici,cercetǎtori și inventatori de succes)
3.Dezvoltare personalǎ ( coach, trainer etc)
Tematicile prezentǎrilor din 2020 sunt : Own Your Past, Enjoy Your Present, Envision Your Future
Misiunea noastra: Dorim ca prin intermediul acestui eveniment sǎ INSPIRǍM, SǍ ȊNCURAJǍM și SǍ SPRIJINIM comunitǎțile romậnești, aducậnd mai aproape pe cei mai buni, reușind astfel sǎ devenim cea mai bunǎ versiune a noastrǎ.
Participanții pot fi atật romậni cật și strǎini, ce vor putea astfel sǎ descopere valorile și reușitele romậnești. Speakerii, figuri relevante din diferitele domenii de activitate,vor fi anunțați sistematic pe siteul evenimentului www.growalliance.org, pe pagina de Facebook și pe canalul Youtube. Evenimentul promoveazǎ și tinerele talente (arta, business, design) și pune la dispoziție spații expoziționale. Totodatǎ, mizǎm și pe voluntarii din orice colț de lume care vor sǎ se alǎture proiectului și care ne pot contacta direct.
Am ales ca aceastǎ primǎ ediție sǎ aibǎ loc la Marrakech nu doar din perspectiva partenerului organizator,dar și pentru cǎ Maroc și Marrakech sunt astǎzi un cluster aflat la bifurcația celor 2 lumi,cea orientalǎ și cea occidentalǎ. Numǎrul prezențelor strǎine este ȋn continuǎ creștere, Marrakech fiind votat ca destinația turisticǎ nr.1 mondial. Simbolismul locației este dat și de faptul cǎ de-a lungul istoriei, Marrakech a fost gazda a numeroase personalitǎți de succes la nivel internațional, un exemplu fiind Yves Saint Laurent. Anual aici au loc Festivalul Internațional de Film (pe scena cǎruia ȋntậlnim nume sonore ale cinematografiei internaționale), fashion-show-uri , concerte și spectacole. Ambianța și farmecul acestei destinații sunt date de autenticitatea și istoria locului, dar și de charmul și high-life-ul specific, toate acestea transformậnd-o ȋntr-o destinație de lux alǎturi de Cannes, St.Tropez, Dubai, Monaco etc.
Pe parcursul celor 5 zile de eveniment, vor fi organizate conferințe și workshopuri cu atestat de participare , evenimente de networking, culminậnd cu o super petrecere ȋn bine-cunoscutul stil marocan, al țǎrii gazdǎ.Participanții la eveniment vor avea 4 formule de ticketing, pachetul gold incluzậnd cazare ȋntr-un cadru idilic din Marrakech,transferuri, accesul la evenimentele de networking și after-conference, precum și o excursie pentru a vizita locurile emblematice ale celei mai atrǎgǎtoare destinații turisitice din lume conform Trip Advisor 2018.

Cǎtǎlina Bogoi, Președinte Asociația Marocano-Romậna de Parteneriat