1 Decembrie este Ziua Naţională a României şi are o însemnătate specială pentru poporul nostru. Aceastǎ datǎ reprezintǎ un simbol al unitǎții Romȃniei și rămâne una dintre cele mai importante pagini ale istoriei şi unităţii naţionale româneşti care reflectǎ ȋmplinirea dezideratului de libertate, unitate și demnitate nationalǎ al mai multor generații.

Anul acesta se implinesc 99 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu Romȃnia. Ȋn urmǎ cu 99 de ani dorința romȃnilor care au luptat pentru acest ideal suprem a devenit realitate.

Ziua de 1 Decembrie 1918 încununează lupta românilor pentru Unitate Naţională şi marchează momentul creării României Mari.

Evenimentul istoric prin care s-a ȋnfǎptuit Marea Unire de la 1918 este aniversat de romȃnii din ȋntreaga lume ca simbol al actului de voințǎ al poporului romȃn.

Astǎzi sǎrbatorim unitatea și spiritualitatea unui  popor cu tradiții și valori care meritǎ promovate și cinstite, cu toții simțim mȃndrie, bucurie și patriotism.

Sa fim mȃndri cǎ suntem romȃni. Sǎ ȋnvǎțǎm sǎ ne iubim țara și sǎ ȋnvǎțǎm pe copiii noștri sǎ o iubeascǎ.

Sǎ fim mândri de  limba strămoşească, de rădăcinile noastre, de istoria noastră, de frumuseţea plaiurilor noastre, de frumoasele obiceiuri şi tradiţii strămoşeşti.

România noastrǎ este un tablou unic în lumea de culori a globului nostru pământesc și oriunde ați fi, amintiți-vǎ cǎ florile eternitǎții nu cresc decȃt ȋn pǎmȃnt strǎmoșesc,  acasǎ, ȋn Romȃnia.

LA MULȚI ANI ROMȂNIA !  

LA MULȚI ANI DE PROSPERITATE  ȘI BUNẰSTARE !   

LA  MULȚI  ANI TUTUROR  ROMȂNILOR ȘI TUTUROR CELOR CARE GȂNDESC, SIMT ȘI TRǍIESC ROMȂNEȘTE !