Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun.

Când spunem Crǎciun spunem magie, mai ales noi, cei care suntem departe de țarǎ. Fǎrǎ sǎ interpretǎm sensul cuvântului Crǎciun, fiecaruia dintre noi i se așterne pe fațǎ acel zâmbet natural, ce descrie imensitatea bucuriei lǎuntrice pe care o reflecta sǎrbatoarea. O bucurie cum doar o data pe an o poți simți. O sǎrbǎtoare a sǎrbǎtorilor, ce ne adunǎ pe toți, de la mic la mare ȋn sânul familiei. Și gândul ne duce departe, ȋn țara copilǎriei,unde iarna vine cu grămezi de fuioare care  acoperǎ cerul și care  împrăştie spre pământ fluturi albi de zăpadă. Parcǎ simtim mirosul de ger proaspat și scârțâitul omǎtului sub picioare. Și ninge ca-n poveste peste sat…

E greu sǎ nu te gândești la tradițiile românești  pǎstrate și transmise din moși strǎmoși, la colinde, la mirosul de brad şi la vâscul din pragul uşii. Şi  parcǎ simți  sufletul cum se ȋnalțǎ spre o alta dimensiune spiritualǎ.

Aşteptăm Crăciunul.

Îl aşteptăm cu toţii. Pentru că oriunde ne-am afla, în orice colţ al lumii, obiceiurile cu care am crescut, poveştile şi amintirile rămân aceleaşi. Păstrăm obiceiurile cu care am crescut oriunde am merge în lumea asta mare, şi ne bucurăm de fiecare dată la fel ca prima oară.

Fie ca aroma de brad, vanilie și portocalǎ, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă dorim un Crăciun Fericit alǎturi de cei dragi și un An Nou plin de realizǎri și prosperitate.

CRẰCIUN  FERICIT !     LA MULTI ANI 2018 !