Georgeta BLENDEA-ZAMFIR

Am primit printr-un guru francez, Daryl Van Horn, o scrisoare de la Leonardo da Vinci care îmi era adresată. Uimită total, am pus la îndoială faptul că Leonardo da Vinci m-a prins în prevestirile sale. M-am gândit mult și faptul că mi se adresează „cu Georgeta”, în textul în limba franceză și nu cu franțuzescul Georgette. M-a impulsionat să gândesc mult la acest important moment din viața mea. Uimitor mi-am amintit că mama mi-a spus că la nașterea mea, în Teliu, jud. Brașov, a venit o femeie care nu era din Teliu și i-a spus să-mi pună numele Georgeta. O linie care a urmat se pare, pentru ca eu să cunosc cuvintele lui Leonardo da Vinci care mă definește cu trăsăturile mele de caracter. Vă citez: „Doamnă Georgeta, visele tale tăinuite și în secret nădăjduite se vor realiza. Deschiderea, stăpânirea și perseverența sunt cheile magice ale reușitei tale dacă lași deoparte neîncrederea”.

 

Dilema pe care vreau să o pun în evidență se referă la uimitoarele descoperiri ale lui Leonardo da Vinci și originea lor. Am intuit că Jules Verne, ca scriitor a cunoscut toate aceste mari proiecte de care omenirea se bucură cu folos astăzi, avionul, elicopterul, submarinul, holograma care a generat toate transmisiile pe calea undelor, etc, etc. Am văzut apoi că Leonardo da Vinci are toate schițele acestor mari descoperiri care în actualitatea noastră sunt puse în legătură cu extratereștri. Recent, văzând pe History, că Leonardo da Vinci, fascinat de o peșteră a dispărut în ea, timp de doi ani, element care îl pune în situația de a se fi întâlnit cu extratereștri care i-au dat toate schițele pe care le-a implementat omenirea actuală și a făcut un salt uriaș.

 

Îmi exprim părerea mea personală. Extratereștri sunt dintotdeauna cu noi, în stări diferite de agregare: gazoasă, luminoasă, aeriană, materială, în farfurii zburătoare; ei nu pot comunica cu noi datorită unei inteligențe mult superioară omului. Cum afirmă Jung, Mataji, Akasha și multe surse de informații, există posibilitățile accesării informațiilor. Credința mea e că informațiile se află în univers și un om cultivat, citit, dox, cu multe cunoștințe, poate accesa din informațiile universului și ale extratereștrilor. Înainte de glaciațiune a existat o civilizație avansată. Simboluri există în cultura umanității. Cred că Leonardo da Vinci intrând în acea peșteră care l-a fascinat a găsit documente din civilizația existentă înainte de glaciațiune. Scrierea de la Tărtăria veche de aproximativ 7000 de ani a păstrat simboluri din civilizațiile anterioare. Diapazonul reprezintă planeta Venus în horoscopul preotesei dacice îngropată cu plăcuța cu inscripțiile, scrierea la gât.

 

Sugestia că planeta iubirii prezentă astăzi în horoscop zilnic, să fie asociată cu simbolul muzicii, mă duce iar cu gândul la Leonardo da Vinci care este văzut în pictura: „Cina cea de taină”, prin prisma unei partituri muzicale ilustrată de chiflele de pe masă-note muzicale, afirmă savanții muzicieni. Geniul are puterea sintezei atât de mare, încât cuprinde în opera lui gene ale ADN-ului cunoașterii de la: „magmă la stea”, cum spunea Lucian Blaga. Leonardo da Vinci a accesat și sintetizat material cognoscibil pe toate palierele, astfel că experți din toate domeniile găsesc posibilitățile descifrării multor taine ale cunoașterii. Afirmația pe care o fac savanții că a criptat cunoștințe de la extratereștri este o interpretare, dar eu cred că un contact direct cu ei nu este posibil. Dintotdeauna a existat arta care i-a reprezentat și s-a afirmat că în trecut au fost pe Terra. Am postat ideea mea că sunt tot timpul în preajma noastră și pe canalul History a apărut acum o acumulare de date ale unor mari savanți care atestă prezența actuală a extratereștrilor. Concluzia mea că sunt în jurul nostru dar comunicarea nu este la îndemâna oricui se bazează pe un document indian care scrie faptul că extratereștri au asistat neputincioși la exploziile atomice care au dus la glaciațiune. Aceasta a durat 2000 de ani. În acest timp, cred, s-au creat catacombele subterane existente oriunde în care oamenii se adăposteau de marele ger.

 

Leonardo da Vinci a făcut prorociri până în anul 6000. Am ca urmare încrederea că omenirea nu va pierii, că stratul de ozon s-a subțiat și încălzirea globală declanșează inundații pe Terra. O insulă a dispărut sub ape, Miami va fi inundat, etc.

 

Citez din scrisoarea lui Leonardo da Vinci adresată mie: „Fapta cea rea nu are sorți de izbândă”. În direcția refacerii stratului de ozon, cred că există soluția plantării copacilor care dau ozon. Poluarea aerului prin traficul aerian devine acută ca și cea a șoselelor din orașe. Văd soluția transbordării în cosmos. Emoționant, o fetiță de 6 ani, îmi spune că vrea să devină cosmonaut. Speranțe există chiar dacă, să dau un exemplu dezastruos în Țara Bârsei, în jurul Brașovului s-au construit haotic hale, clădiri care se lăbărțează, o multitudine de blocuri pe pământul atât de mănos, necesar producerii hranei. Ce vor mânca acești copii visători?

 

Pământul pentru hrană e acoperit de tot felul de construcții. Cred că ar fi trebuit să se acceseze arhitecți care să vadă în spațiu, să economisească pământul dătător de hrană, construcțiile să se înalțe pe verticală. Fără hrană cum este posibilă existența omului? Pentru pâinea zilnică majoritatea omenirii trudește monstruos, ne ridicând capul din pământ, spre soarele Ra, dătător de inspirație divină cum a făcut-o Leonardo da Vinci oferindu-ne schițele pentru marile descoperiri actuale promovate de fermecătorul scriitor Jules Verne.

———————————————-

Prof. Georgeta BLENDEA ZAMFIR

Doctor Honoris Causa

Scriitoare nominalizată la premiul Nobel

Brașov, 26 iulie 2020