Colaborare virtualǎ pentru promovarea imaginii frumoase a Romậniei

Ȋntậmpin cu drag invitația doamnei Anca Cheaito, președinta Asociației România Levant (Liban), de a scrie pentru Revista Orient Romậnesc.

Dacǎ pậnǎ nu demult orizontul se definea, iatǎ cǎ ȋntr-o lume a vitezei ȋn care timpul ȋși depǎșește limitele, lumea virtualǎ este mai aproape de noi. Ne ȋndreptǎm atenția spre aproapele nostru și ne dǎm seama cật de necesar este  acest spațiu virtual ȋn care existența noastrǎ sǎ se facǎ simțitǎ.

O informație corectǎ și utilǎ, o lecturǎ pozitivǎ, un sfat sau o rețetǎ culinarǎ bunǎ și de ce nu, o muzicǎ relaxantǎ, pot apropia romậnii de pretutindeni… doar cu un singur click.

 

Belgia este țara mea de adopție iar palmaresul de activitǎți ȋn care am bifat ȋn lumea evenimentelor socio-culturale pentru comunitatea romậneascǎ și a promovǎrii imaginii frumoase a Romậniei, mi-a permis sǎ fiu mai aproape de pǎmậntul natal.

Din Capitala Europei, am sǎ vǎ transmit noutǎți, curiozitǎți, informații utile și poveștile romậnilor care se doresc a fi auzite.

Radio-TV Arthis – Bruxelles, este de asemenea o piesǎ de rezistențǎ și un suport pentru romậnii de pretutindeni. Sǎptǎmậnal : miercuri și vineri, ȋntre orele 17,00 – 19,00 ora Belgiei, puteți viziona  emisiunile noastre pe site-ul:

www.radioarthis.be

Felicitari pentru Revista Orient Romanesc, mult success tuturor colaboratorilor și mulțumiri pentru ȋncrederea acordatǎ scrierilor și reportajelor mele.

De la Bruxelles, gậnduri bune!

Doris Uglar 

Jurnalist/realizator emisiuni Radio-TV Arthis-Bruxelles

23.09.2019